Suceava: Direcţiea Silvică Suceava a hotărât să-şi promoveze cabanele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Direcţiea Silvică Suceava a hotărât să-şi promoveze cabanele
Suceava: Direcţiea Silvică Suceava a hotărât să-şi promoveze cabanele

Cele zece cabane deţinute de către silvicultori vor intra într-un program de promovare prin împărţirea de fluturaşe şi pliante prin oraşele judeţului.

Direcţia Silvică Suceava deţine 10 cabane pentru promovarea silvoturismului, însă gradul lor de ocupare este momentan cuprins între 2 şi 22%, cu mult mai puţin de cât îşi doresc autorităţile.

În luna august se va concretiza această acţiune de promovare, din urma căreia reprezentanţii silvicultorilor din Suceava speră la un gard de ocupare mult mai mare.

„Vom cere aprobarea regiei pentru a începe campania de promovare. Vom împărţi pliante şi sperăm că acestea vor contribui, împreună cu restul acţiunilor întreprinse în acest scop, la un grad mai mare de ocupare a locurilor de cazare”, a declarat Sorin Ciobanu, şeful silvicultorilor.


Cele zece cabane, Barnar, Valea Putnei, Branişte, Codrii Voievodesei, Sadău, Ursoaia, Nemţişorul, Crujana I, Crujana II şi Botoşanu dispun de 100 de locuri de cazare din care 88 în paturi duble. Preţurile variază între 35 şi 50 de lei camera cu pat single şi între 70 şi 100 pentru o noapte în cameră cu pat dublu. Dar cabanele se pot închiria şi în totalitate, însă preţurile cresc exponenţial în aces caz.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite