Suceava: Din cauza alcoolului, un tânăr a ajuns la spital cu mâna tăiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a ajuns în spital după ce a fost tăiat cu o sticlă de un consătean.

Un localnic din Moara a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost bătut măr de un consătean. Evenimentul a avut loc azi noapte, la ora 02.40.

Conform declaraţiei purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gabriel Panțiru ”polițiștii din cadrul Postului de Politie Moara au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o persoană de sex masculin a fost agresată fizic în zona Primăriei Comunei Moara şi necesită a fi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Sosiți la fața locului aceștia l-au găsit pe Ioan C., de 19 ani, ce prezenta tăieturi pe mana stângă. Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulantei şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, leziunile suferite necesitând aproximativ două săptămâni de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate,  poliţiştii au stabilit că la ora  02:30, localnicul a consumat băuturi alcoolice împreună cu Constantin I., din aceeaşi localitate.

La un moment dat din cauza unor neînţelegeri, acesta l-a lovit pe Ioan cu o sticla de bere în zona capului, după care l-a tăiat în zona mâinii stângi provocându-i mai multe leziuni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite