De beat ce era a lovit mașina Poliției în timp ce îl urmărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Beat criță, bărbatul de 33 de ani, din localitatea Ciocârlani, a fugit de polițiști până s-a izbit cu mașina în ei. Din fericire nimeni nu a pățit nimic, doar mașinile fiind avariate ușor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Totul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 00.00 când polițiștii din Vatra Dornei l-au somat pe Daniel C. să oprească. "Întrucât conducătorul auto aflat la volanul autoturismului nu s-a supus semnalului regulamentar de oprire efectuat de poliţişti şi a continuat  deplasarea, în direcţia Şaru Dornei, s-a procedat la urmărirea celui în cauză pe DJ 174, pe o distanţă de circa 300m, şi apoi circa 200 m pe DC Ciocârlani, unde conducătorul auto identificat ulterior în persoana lui C.Daniel, de 33 ani îşi avea domiciliul", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În timp ce polițiștii îl urmăreau, reușind să îl depășească prin partea dreaptă, șoferul buclucaș a virat dreapta intrând în coliziune cu echipajul ce îl urmărea. Din fericire nimeni nu a pățit nimic, doar mașinile fiind avariate ușor.

"După producerea coliziunii, conducătorul auto a fost imobilizat de către poliţiști şi întrucât emana miros de alcool, se afla într-o stare vădită de ebrietate şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde, de asemenea în prezenţa medicului şi asistentelor de serviciu, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a mai declarat Ionuț Epureanu.

Pentru cele făcute, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite