DSP Suceava organizează examenul de grad pentru asistenţi şi moaşe. Vezi aici de ce acte ai nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta este valabilă până pe 31 ianuarie 2012
Oferta este valabilă până pe 31 ianuarie 2012

Examenului de grad principal pentru asistenţi medicali generalişti, moaşe şi asistenţi medicali de alte specialităţi va avea loc în perioada 10 – 11 noiembrie 2011.

Mai exact, pe 10 noiembrie va avea loc examenul pentru asistenţi medicali generalişti, iar pe 11 noiembrie, examenul pentru moaşe şi asistenţi medicali de alte specialităţi. Potrivit Direcţiei de Sănătate publică, specialităţile la care se organizează examenul de grad principal sunt: asistent medical generalist, moaşă / Obstetrica – ginecologie, asistent medical social, asistent medical de cabinet stomatologic, asistent medical Stomatologie, Balneofizioterapie, Farmacie, Igiena – Sănătate Publică, Laborator, Nutriţie – Dietetică şi Radiologie – imagistică medicală.

La înscriere, candidatul va depune un dosar cu şina, care va conţine următoarele documente:
- cerere de înscriere cu datele de contact
- copia actului de identitate
- copia diplomei de absolvire/licenţă sau echivalare a uneia dintre urmatoarele instituţii de învăţământ: şcoala postliceală sanitară, liceu sanitar, colegiu medical universitar, facultatea de asistenţă medicală/moaşe
- copia atestatului de echivalare, dupa caz
- adeverinţă de vechime, din care să reiasă vechimea de 5 ani la data înscrierii la examen, în specialitatea în care a fost încadrat şi a lucrat conform documentelor de studii, indiferent de nivelor acestora, eliberată de unitatea în care este încadrat candidatul, sau după caz, copie legalizată şi traducere legalizată după documente care atesta exercitarea legală a profesiei în alt stat
- copia actelor de schimbare a numelui, după caz
- dovada plăţii sumei de participare la examen

Cei care vor să se înscrie o pot face la Direcţia de Sănătate Publică Suceava la Serviciul Resurse Umane, în perioada 17 – 28 octombrie.

Taxa de participare la examen este de 120 lei, suma ce se va depune în contul IBAN nr. RO85TREZ7005003XXX000092, CUI 4266456 DTMB (Directia de Trezorerie a Municipiului Bucuresti), beneficiar Ministerul Sanatatii, adresa: str. Cristian Popisteanu nr.1-3, sector 1, Bucuresti, cod 010024.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite