Cu un buletin fals, un rădăuţean a reuşit să fure un autoturism în valoare de 30.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după comiterea faptei, învinuitul Gheorghe P. a părăsit ţara. Gheorghe P. a fost introdus ieri în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, polițiștii suceveni au reţinut un rădăuţean învinuit de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.
 
Potrivit anchetatorilor, Gheorghe P., de 28 ani, din oraşul Siret, a înşelat în data de 15 martie a.c. pe Cornel I., de 37 ani, din Rădăuţi, administratorul unei reprezentanţe de închiriat autoturisme. Tânărul rădăuţean a prezentat o carte de identitate falsificată, în baza căreia a închiriat un autoturism în valoare de 30.000 de euro. „Autoturismul a fost preluat de la Gheorghe P. de către George Z., de 32 ani, Corneliu C., de 37 ani, Ilie U., de 39 ani, toţi din comuna Dorneşti, care l-au angajat pe Constantin B., de 20 ani, din municipiul Rădăuţi, ca şofer şi, la 26.03.2011, ultimii patru au scos fraudulos autoturismul de pe teritoriul României, fiind lăsat într-un garaj lângă oraşul Cernăuţi din Republica Ucraina. Imediat după comiterea faptei, învinuitul Gheorghe P. a părăsit ţara, revenind în oraşul Siret în cursul zilei de 23 august“, a precizat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În prezent, poliţiştii suceveni îi caută pe George Z., Corneliu C. şi Ilie U., împotriva cărora s-a dispus începerea urmăririi penale pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune.

Gheorghe P. a fost introdus ieri în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

Citiţi şi: Sucevean prins la Botoşani în timp ce transporta ilegal GPL

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite