FOTOGALERIE Cristina Casadra, cea mai bună sportivă a Sucevei. Vezi aici cine sunt cei 10 sportivi suceveni din topul DJST Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Casandra nu a reușit să fie prezentă la gală deoarece participă la Campionatele Europene
Cristina Casandra nu a reușit să fie prezentă la gală deoarece participă la Campionatele Europene

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava (DJTS) a organizat azi Gala celor mai buni sportivi ai Sucevei.

10 sportivi suceveni cu rezultate la probele olimpice au fost premiați de conducerea DJST Suceava cu diplome și bani. Potrivit DJST Suceava, cea mai bună sportivă a Sucevei este Cristina Casandra. De opt ori campioană naţională la 3.000 de metri obstacole, aur la campionatul balcanic din Grecia 2006, două recorduri mondiale și nu numai, au clasat-o pe sportivă pe primul loc.

Vezi aici lista câștigătorilor

Cei 10 sportivi suceveni au fost premiați cu sume de bani în valoare totală de 10.000 de lei. Pe lângă aceștia au fost premiați și cinci sportivi suceveni care au câștigat premii la disciplinele neolimpice, cele mai bune 15 școli din județul Suceava au primit câte un set de echipamente sportive, iar circa 80 de voluntari care au ajutat la obținerea acestor rezultate au primit diplome și o recompensă financiară modică, într-o suma totală de 8.400 lei.

Tinerii suceveni au primit diplome, echipamente și bani din partea DJST Suceava

Dă click aici pentru a vedea imagini de la gală

Suceava: Cristina Casandra a fugit de cinci ori în jurul lumii

Directorul DJST Suceava, Cezar Moscaliuc, subprefectul Angela Zarojanu, Valerică Gherasim, directorul CSM Suceava și inspectorul școlar Gheorghe Coman i-au felicitat pe câștigători și le-au urat să obțină cel puțin aceleași performanțe în anul care urmează.

Vezi aici performanțele sportivilor suceveni

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite