Costumaţii premiate şi premii surpriză în cluburile sucevene de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere de Halloween
Petrecere de Halloween

Toate cluburile şi pub-urile din Suceava au cele mai diversificate oferte pentru a-i atrage pe suceveni la o petrecere de neuitat de Halloween. Cei care nu s-au hotărât încă unde vor petrece pot să vadă mai jos ofertele.

Petrecerea în Pub Boem La Fierărie începe la ora 21.00 unde tinerii sunt aşteptaţi în costume alb şi negru. Organizatorii îi aşteaptă pe suceveni cu premii, concursuri de karaoke şi bere la litru. Cei care vor să îşi facă rezervare pot suna la 0771.262.251. În Club Babylon petrecerea începe cu aproximativ o oră mai târziu, pe muzica mixată de DJ Marun, intrarea fiind liberă. 0758.536.725 este numărul unde puteţi face rezervări.

Bowling Club Strikers Suceava îi aşteaptă pe suceveni invită la "Haunted House Halloween Party" cu MC-DJ Papa Jacky. Organizatorii le promit clienţilor o super petrecere începând cu ora 22.00, toţi cei costumaţi primind din partea casei ore de bowling şi biliard.

Restaurantul Padrino este o altă opţiune pentru cei care nu s-au hotărât. Aici organizatorii promit un premiu de 100 de euro pentru "cel mai tare costum". Rezervările se pot face la numărul 0742.365.859. Cei care caută o "Absolut Party" sunt aşteptaţi în Giovani caffe, începând cu ora 22.30 unde DJ-MC G. va încinge atmosfera.

Office’s Club Suceava te invită la "Halloween Party" cu DJ Cioco începând cu ora 23.00, două dintre cele mai frumoase costumaţii fiind premiate cu câte 50 de euro. Cei care aleg să meargă costumaţi în Oscar Wild vor avea parte de premii surpriză din partea casei şi focuri de artificii. Rezervări pot fi făcute la numărul 0751.350.575.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite