Copacii din Fălticeni, salvaţi la limită de "afişiada" electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copacii din Fălticeni nu vor mai fi „pictaţi" cu afişe de campanie. Cel puţin la această concluzie au ajuns candidaţii la funcţia de primar în acest municipiu al judeţului Suceava, care s-au întâlnit la Primăria Fălticeni.

„Fără afişe şi bannere pe copaci şi stâlpii de electricitate", este mesajul transmis de toţi candidaţii şi pe care l-au recepţionat şi reprezentanţii instituţiilor locale cu atribuţii pe linie de ordine publică, respectiv Poliţia, Poliţia locală şi Jandarmeria.

„Chiar dacă va urma o lună agitată, disputele politice nu trebuie să afecteze liniştea şi ordinea publică", a concluzionat primarul în funcţie, Vasile Tofan.

Locurile avizate pentru afişajul electoral în Fălticeni sunt în faţa primăriei, în zona administraţiei fiscale şi la avizierele de pe aleea pietonală. Acestora li se adaugă şi spaţiile particulare pe care candidaţii şi le negociază direct cu proprietarii.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Suceava despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite