Contribuabilii suceveni primesc scrisori de la Primărie cu date despre taxe şi impozite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Lungu, primarul Sucevei
Ion Lungu, primarul Sucevei

Începând de săptămâna viitoare sucevenii vor primi acasă înştiinţări prin care vor fi informaţi de cuantumul taxelor şi impozitelor locale pe care le au de achitat către bugetul local.

Ion Lungu, primarul Sucevei, a declarat că aceasta este o nouă modalitate de stimulare a gradului de colectare a taxelor şi impozitelor locale. În total, vor fi trimise către persoanele fizice şi juridice din municipiul Suceava aproximativ 30.000 scrisori.

"Pentru cei care au plătit deja taxele şi impozitele locale pe anul în curs, această decizie de impunere rămâne doar ca un act de informare, în vreme ce altora le va aminti că au această obligaţie. Am auzit mulţi oameni care spun că ei nu au venit până acum să plătească pentru că nu au ştiut că au ceva de plătit", a precizat Ion Lungu.

Circa 3.400 de suceveni în pericol să își piardă ajutorul social

Sucevenii care îşi achită taxele şi impozitele pe anul în curs până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%. Potrivit conducerii Primăriei Suceava, în primele săptămâni din 2012 gradul de colectare a fost cu 18% mai mare faţă de aceeaşi perioadă din 2011.

Rămâni pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite