Contrabandişti surprinşi cu ţigări în caroseria maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit în autoturismele a doi cetăţean români, 750 pachete de ţigări ce erau ascunse în pereţii laterali şi pragurile maşinilor.

Totul s-a petrecut ieri după-amiază, când Dumitru L., în vârstă de 33 ani şi Maria L., în vârstă de 32 ani, au încercat să intre în tară prin Punctul de Trecere al Frontierei Siret conducând două microbuze marca „Mercedes” şi „VW”.

"După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în caroseria maşinilor (pereţii laterali şi praguri), 750 pachete de ţigări marca <Saint George> şi <Monte Carlo> cu timbru ucrainean, precum şi marca <Doina>, cu timbru R. Moldova", a declarat Dănuţ Strugaru, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

Ţigările în valoare de 915 lei au fost confiscate de către lucrătorii vamali iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite