Contrabandist oprit cu focuri de armă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bahnean a ajuns la spital cu răni uşoare
Ilie Bahnean a ajuns la spital cu răni uşoare

Ilie Bahnean (29 de ani), din Vicovul de Sus, a ajuns ieri la Spitalul Municipal Rădăuţi cu multiple răni cauzate de gloanţe după ce a fost împuşcat în picior de către poliţiştii de frontieră.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16.30, când şoferul unui Volskwagen Passat nu a oprit la semnalele făcute de către un echipaj al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava, care efectua razii pentru depistarea de contrabandişti. Poliţiştii l-au somat pe şofer să oprească maşina pentru a  se verifica dacă deţine ţigări de contrabandă însă acesta şi-a continuat drumul, iar în localitatea Volovăţ, după o urmărire ca în filmele americane, cei doi ocupanţi ai autoturismului au coborât şi au încercat să fugă.

Pentru prinderea celor doi poliţiştii de frontieră, oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de arma din dotare şi au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Acestea însă nu i-au speriat pe cei doi tineri, motiv pentru care poliţiştii au tras un foc în direcţia picioarelor unuia dintre ocupanţii autoturismului, care a fost rănit la gamba stângă. Totodată şi celălalt tânăr a fost imobilizat de către poliţişti.

„Bărbatul a fost dus cu o ambulanţă la spital, fiind internat cu aproximativ patru plăgi împuşcate. Rănile au fost însă superficiale, la radiografie negăsindu-se niciun corp străin“, a declarat Dorin Robu, manager interimar al Spitalului Municipal Rădăuţi.

În urma controlului efectuat de către poliţişti în maşina abandonată de către cei doi au fost găsite câteva mii de pachete de ţigări. „Se fac cercetări privind împrejurările în care au avut loc evenimentele urmând a se dispune măsurile care se impun“, a declarat Ilie Poroch - Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite