Ţigări de contrabandă cărate cu sacoşa la Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane care duceau ţigări de contrabandă cu sacoşa în zona oraşului Siret s-au ales cu dosare penale

Pe o stradă din oraşul Siret a fost descoperită, duminică seară, o femeie în vârstă de 39 de ani, de naţionalitate ucraineană, care avea două sacoşe. La o verificare sumară poliţiştii au găsit 260 de pachete cu ţigări de contrabandă aduse din Ucraina.

Femeia a declarat că le-a cumpărat din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret de la persoane necunoscute. Marfa, în valoare de 2.600 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar ucraineanca s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

FOTO 28.000 de pachete de țigări de contrabandă depistate în două mașini 4x4

După jumătate de oră, într-o altă zonă a oraşului Siret au mai fost prinşi alţi patru ucraineni, doi bărbaţi şi două femei, care transportau 400 de pachete de ţigări cu timbru de „Duty Free".

Percheziţii la casele contrabandiştilor de ţigări din Suceava UPDATE

Marfa fusese cumpărată de la un magazin tip „Duty Free" din Ucraina şi a fost ascunsă în haine pentru a fi introdusă în România. Şi pentru aceste persoane s-au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de contrabandă.

Percheziții la doi vicoveni care comercializau țigări și alcool de contrabandă. Mascații au confiscat circa 3.000 pachete de țigări și aproape 100 litri alcool

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite