Suceava: Contrabandă cu ţigări şi arme în Vatra Dornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Contrabandă cu ţigări şi arme în Vatra Dornei
Suceava: Contrabandă cu ţigări şi arme în Vatra Dornei

Poliţiştii din Vatra Dornei au avut parte de o surpiză neplăcută atunci când au oprit un autoturism în trafic la un control de rutină.

În urma unui control de rutină în trafic efectuat ieri, poliţişti din Vatra Dornei au descoperit în maşina unui orădean mai multe pachete de ţigări şi cartuşe de cauciuc pentru armă.

Stelian M., în vâsrtă de 29 de ani şi Ovidiu S., în vârstă de 36 de ani, ambii din municipiul Oradea transportau 3.240 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 18.975 de lei.

Pe lângă ţigări poliţişti au mai găsit în urma unui control mai amănunţit trei cartuşe dcu gaz iritant lacrimogen de calibru 9 milimetri şi patru cartuşe de calibru 10X22 T cu bilă de cauciuc.

Nu mare le-a fost surpriza poliţiştilor când au găsit şi asupra pasagerului autoturismului o armă de acelaşi calibru ca şi cartuşele cu bile de cauciuc, pentru care orădeanu nu avea acte.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în Registrul Naţional al Armelor prin Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase – Inspectoratul de Poliţia Suceava s-a constatat că Ovidiu S. nu este înregistrat ca deţinător legal de arme şi muniţii şi nici pistolul în cauză nu este în evidenţă.

Astfel lui Ovidiu S. i-a fost întocmit dosar penal şi care este cercetat în stare de libertate pentru deţinere ilegală de armă, iar şoferul autoturismului a primit o amendă de 1.500 de lei şi i-a fost confiscată marfa.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite