Conductă spartă acoperită cu pământ în Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În spatele gării din Burdujeni, 3 muncitori de la firma Florconstruct se chinuiau de dimineaţă să acopere cu pământ apa ce ţâşnea în urma unei avarii la o conductă aparţinând ACET.

Problema nu este una recentă. Locuitorii din zonă susţin că au făcut reclamaţii peste reclamaţii timp de o lună, însă nu a rezolvat nimeni această situaţie

 Astăzi, pe la ora 10.00, un camion plin de pământ a oprit acolo, iar trei muncitori cu lopeţi în mâini au început să acopere balta imensă din mijlocul intersecţiei.

„Aşa se face treaba la români. A venit cineva, a constatat avaria abia acum, deşi noi am făcut sesizări de câteva săptămâni, şi în loc să repare ţeava spartă, pun pământ să nu iasă apa", a spus George Lucan, care locuieşte în zonă.

Angajaţii societăţii Florconstruct au fost trimiţi să „asfalteze" porţiunea de stradă plină de gropi. „Noi nu am fost trimişi nici de ACET, nici de primărie, ci de firma la care lucrăm", a spus unul dintre lucrători.

După jumătate de oră, cei trei muncitori care îşi finalizaseră treaba au urcat în camion şi au plecat. Locuitorii din Burdujeni care treceau pe acolo se minunau spunând „ca la noi la nimenea".

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite