Condamnare pe viaţă pentru violatorul ucigaş Nicolae Florentin Muscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Florentin Muscă. Foto Radio Top
Nicolae Florentin Muscă. Foto Radio Top

Tribunalul Suceava l-a condamnat ieri pe Nicolae Florentin Muscă la închisoare pe viaţă după ce a violat şi omorât două femei, iar pe altele două le-a agresat.

Nicolae Florentin Muscă din localitatea Măzănăieşti, cel care a băgat spaimă în localnicii din mai multe sate din zona Fălticeni, a fost judecat şi găsit ieri vinovat pentru două crime şi pentru nouă fapte de viol şi incendiere. Pe lângă condamnarea la închisoare pe viaţă pentru omor calificat, Muscă a primit încă 100 de ani de închisoare pentru celelalte 10 capete de acuzare.

După ce a fost condamnat în 2005 la şase ani de închisoare pentru că a sechestrat şi violat o minoră de 17 ani într-un lan de porum, a fost eliberat înainte de termen cu doi ani pentru bună purtare. Nu a durat mult şi a început din nou să îşi satisfacă "poftele". A urmat o femeie de 42 de ani, din comuna Cornu Luncii, pe care a omorât-o după ce a violtat-o şi a ascuns-o într-un tup colector de beton.

Până la cea de-a doua victimă a încercat să violeze o altă femeie de 68 de ani, aflată în casă cu mama de 90, dar nu a reuşit. A fugit şi a stat ascuns prin păduri şi într-o casă aflată în construcţie, până la cea de-a doua victimă ucisă. Locuia lângă casa în care el se ascundea. A violat-o şi i-a dat foc la casă, femeia fiind găsită carbonizată.

A fost prins în cele din urmă cu ajutorul Poliţiei de Frontieră care le-au pus la dispoziţie criminaliştilor o maşină de termoviziune şi l-au putut detecta alergând pe câmp. Sentinţa Tribunalului Suceava este cea mai mare condamnare dată în ultimii 20 de ani.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite