Suceava: Concurență acerbă la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Concurență acerbă la titularizare
Suceava: Concurență acerbă la titularizare

Pentru cele 355 posturi titularizabile existente au concurat 1.570 de candidaţi.

Concurenţa între candidaţii care au participat la examenul de titularizare, pentru care s-au înscris peste 1.770 de candidaţi, a fost foarte mare în funcție de numărul de catedre disponibile.

Pentru anul şcolar următor au fost scoase la concurs 355 posturi titularizabile, în acest an înregistrându-se un număr record de candidaţi.

Cea mai mare concurenţă a fost la istorie, cu 84 de candidaţi pentru un singur post și la limbă română cu peste 200 de candidaţi care au concurat pebtru cele 21 catedre titularizabile.

În aceste condiţii, circa 1.000 candidaţi nu vor obţine posturile dorite. Mai sunt 651 posturi pentru suplinitori, pentru care vor putea opta cei care vor obţine minimum nota 5 la examenul de titularizare susţinut miercuri.

Rezultatele vor fi afişate în această seară, iar candidaţii care vor obţine cel puţin nota 7 la examen vor fi repartizaţi în baza opţiunilor exprimate, pe 22-23 iulie, pe posturile titularizabile existente.

Posturile neocupate devin netitularizabile şi vor intra în următoarele etape ale mişcării personalului didactic, adică detaşare la cerere şi suplinire.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite