Suceava: Coadă pe ultima sută de metri la cârnaţi şi muşchi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au stat la coadă zeci de minute pentru a cumpăra produse tradiţionale
Oamenii au stat la coadă zeci de minute pentru a cumpăra produse tradiţionale

Produsele tradiţionale au atras sute de suceveni la Târgul „Produs în Bucovina” zilele acestea.

Sucevenii s-au înghesuit ieri şi azi să cumpere preparate din carne de la producătorii participanţi la Târgul „Produs în Bucovina”, amenajat pe esplanada Casei de Cultură. Acesta reprezintă soluţia ideală pentru cei care nu au avut un porc pe care să-l taie înainte de Crăciun pentru a avea pe masă produse tradiţionale din carne.



Nu avem porc la ţară, aşa că ne mulţumim cu aceste preparate, pentru că sunt făcute tradiţional şi sunt sută la sută naturale”, ne-a spus Maria Ivan, pensionară.

Preparatele sunt mai scumpe decât mezelurile din magazine



Produsele tradiţionale oferite de participanţii la Târgul „Produs în Bucovina” sunt mai scumpe decât clasicele mezeluri din magazine, însă au atras sute de suceveni zilele acestea. Pentru un kilogram de muşchi de porc sucevenii au scos din buzunar şi 30 de lei, specialitatea ţărănească i-a costat între 25 şi 35 lei kilogramul, iar pastrama, o delicatesă care nu poate lipsi de pe masa îmbelşugată de Crăciun, s-a cumpărat cu 32 lei kilogramul. Sucevenii au stat la coadă minute bune să le vină rândul să cumepere bucatele tradiţionale pentru masa de Crăciun.

Cumpărăturile pe ultima sută de metri i-a costat zeci sau sute de lei pe suceveni
Preparatele de la Târgul "Produs în Bucovina" sunt naturale
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite