Cinci focuri de armă şi doar un contrabandist prins de poliţiştii de frontieră suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a opri un grup de peroane ce cărau în spate baxuri cu ţigări. Au fost trase cinci focuri de armă în plan vertical şi a fost reţinut Radu V., în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bobeica.

Ieri, în jurul orei 20.00, pe timpul executării unei misiuni specifice, un echipaj din cadrul SPF Izvoarele Sucevei a observat în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care se deplasa prin pădure dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând în spate mai multe colete voluminoase.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de ce doi poliţişti de frontieră, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă, profitând de terenul accidentat şi împădurit. Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de armă în plan vertical, reuşindu-se astfel reţinerea unui cetăţean român, Radu V., în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bobeica. În zona unde a fost reţinut cetăţeanul s-au descoperit cinci colete ce conţineau 6.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană“, a precizat Dănut Strugaru, ofiţerul de relaţii publice al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava. 
 
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Radu V. acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 50.400 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite