Suceava: Centrul de Dializă din spital se va muta într-o clădire nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Centrul de Dializă din spital se va muta într-o clădire nouă
Suceava: Centrul de Dializă din spital se va muta într-o clădire nouă

În curtea Spitalului Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava se contruieşte clădirea în care va funcţiona centrul medical.

Deşi construcţia noului sediu al Centrului de Dializă va fi gata până la sfârşitul lunii, lucrările la pereţii interiori şi instalaţie vor face ca deschiderea oficială să se facă abia în ianuarie 2010.

Şi nici atunci pacienţii nu se vor putea bucura încă de serviciile oferite de medicii din instituţie până ce nu se va semna contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, momentul semnării actelor se preconizează a fi în primăvara anului viitor.

Clădirea noului Centru de Dializă va costa aproximativ 750.000 de euro. Aceasta se va extinde pe trei nivele cu o suprafaţă de aproape 2.000 de metri pătraţi.

Sediul va fi structurat astfel, la subsol vor funcţiona birourile administrative, la parter sălile de aşteptare, saloanele de dializă, cabinetele de consultaţie şi o sală de consiliu de dimensiuni mai reduse. Iar la etaj se construiesc saloanele şi cabinetele doctorilor.

Datorită numărului mare de aparate de dializă, 42 cu posibilitatea de extindere la 60,  de care va dispune noul centru, acesta va fi de două ori mai amre decât actualul centru.

Firma care a făcut investiţiile în noul Centru de Dializă va înfiinţa noi centre şi în municipiile Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite