Cei doi poliţişti implicaţi în accidentul de la Cumpărătura mergeau pe o pistă falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, o persoană a sunat înainte de ora 12.00 la 112 pentru a-l "denunţa" pe ieşeanul care avea să fie urmărit. Acest apel l-a costat viaţa pe agentul de poliţie locală Neculai Costeniuc, iar poliţistul din cadrul Serviciului Rutier Suceava, Marius Scutaru, se află acum în stare gravă la Terapie Intensivă.

De la un apel fals la 112, prin care o persoană le spunea poliţiştilor că o maşină înmatriculată în Iaşi transporta ţigări de contrabandă, a pornit întreaga misiune a celor doi poliţişti implicaţi ieri în accidentul de la Cumpărătura. Urmăritul a fost prins, însă acesta transporta bunuri în condiţii legale.

"A fost identificat conducătorul auto pe care îl urmăreau cei doi colegi aflaţi în misiune. Acesta transporta în condiţii de legalitate o cantitate de produse alimentare şi nonalimentare. Acum se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a sunat la 112", a explicat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Neculai Costeniuc (44 ani), din cadrul Poliţiei Locale Suceava, împreună cu Marius Scutaru (28 ani), din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, au început urmărirea, însă din nefericire în localitatea Cumpărătura misiunea lor a luat sfârşit.

O maşină condusă de o şoferiţă, care nu le-a acordat prioritate, cu toate că aveau semnalele vizuale şi acustice pornite, a lăsat doi copii fără tată, în timp ce poliţistul de la Rutieră are nevoie acum de 80 - 90  de zile de îngrijiri medicale.

UPDATE FOTO Un poliţist sucevean a murit şi altul a fost grav rănit în misiune

Vom reveni cu amănunte despre acest caz.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite