Ce fac sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii iubitori de obiecte confecţionate manual, care poartă amprenta individuală a meşterului care realizează podoaba au ocazia să meargă în acest weekend la Târgul Handmade.

Începând de astăzi, de la ora 10.00, şi până duminică, la ora 21.00, sucevenii pot merge la parterul mall-ului de pe Lunca Sucevei pentru a-şi achiziţiona obiecte confecţionate manual. Ei pot găsi aici bijuterii, decoraţiuni unicat şi accesorii pentru păr sau poşete şi portofoele din piele.

Diseară
FashionTV prezintă moda în Suceava   
Tinerele sucevence interesate de ultimele tendinţe în modă au ocazia să meargă în această seară, cu începere de la ora 18.00, la o prezentare de modă în cadrul mall-ului de pe Lunca Sucevei. Pe scena amenajată de organizatori vor defila modelele de la Fashion Tv. Prezentările de modă sunt semnate de designeri naţionali şi internaţionali consacraţi. Pe lângă acestea, pasionaţii de modă vor avea ocazia să vadă şi câteva interpretări de muzică şi momente artistice.

Duminică
Pictură multicoloră
Sucevenii care adoră arta şi care vor să viziteze o expoziţie de pictură, au ocazia să meargă în acest week-end la Muzeul de Istorie. Aici este prezentată expoziţia de pictură „Fascinaţia culorilor“, semnată de artistul platisc Iulian Dziubinski. Intrarea la eveniment este gratuită, iar lucrările pot fi admirate până pe 22 mai. În cadrul expoziţiei sunt expuse peste 40 de tablouri realizate în ulei pe pânză cu natură statică şi peisaje. „Tablourile semnate de Dziubinski transmit mesaje“, spune Marius Rotoş, student.

Diseară   
Concert Matteo în Babylon
Sucevenii care iubesc muzica dance şi doresc să petreacă în această seară au ocazia să meargă în Club Babylon. Aici, artistul Matteo va susţine un concert, începând cu ora 22.00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Mâine 
Fără Zahăr în concert live
Muzica formaţiei Fără Zahăr va putea fi ascultată într-un concert live în pub La Fierărie. Evenimentul are loc mâine seară, cu începere de la ora 21.00, iar biletul de intrare costă 15 lei.

Duminică
Teatru de păpuşi
Părinţii şi copiii au ocazia să urmărească în ultima zi din acest wekeknd, de la ora 12.00, un spectacol cu păpuşi. Piesa are loc la parterul mall-ului de pe Lunca Sucevei. Marionetele se vor transforma în personaje de poveste.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite