Ce fac sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 10.00, pentru al treilea an consecutiv, la Expoziţia Chinologică Naţională.

Aceasta va avea loc în parcare la Shopping City. Concursul-expoziţie reuneşte câini de rasă din toată ţara, care vor fi răsplătiţi cu titlul CAC (Câine cu Aptitudini de Campion), pe diferite grade de performanţă, atribuite de un juriu profesionist. Evenimentul este organizat de Asociaţia Chinologică Suceava. Iubitorii de animale care vor dori să admire căţeii vor intra liber.

Mâine
Distracţie în Club Babylon 
Sucevenii care vor să se distreze mâine seară şi duminică seară o pot face în Club Babylon, cu începere de la ora 22.00. Organizatorii anunţă un show incendiar, intitulat „Warm-up for summer“. Cei prezenţi îşi vor putea încânta privirile cu animatoare sexy, iar shot-ul şi cocktail-urile vor fi din partea casei. Buna dispoziţie a sucevenilor va fi asigurată de DJ Cioco şi MC Danyc care au promis că „vor coborî Raiul pe pământ“. Cei care vor dori să simtă vibraţiile muzicii şi să se bucure de show-ul animatoarelor vor plăti 10 lei intrarea.

Astăzi   
Concert Luna Amară
Discotheque Vox Suceava îi invită astăzi pe suceveni la un nou concert Luna Amară şi Toy Machines. Cântăreţii vor interpreta un amestec de alternative rock, cu influenţe  meta, punk, indie şi grunge. Un bilet costă 10 lei.

Diseară
Petrecere latino în Padrino
Sucevenii care adoră muzica latino se vor putea distra, în această seară, în restaurantul Padrino. Petrecerea începe la ora 22.30. Cei care acceptă invitaţia restaurantului trebuie să ştie că intrarea este liberă.

Mâine
Bursa locurilor la grădiniţă
Mâine, cu începere de la ora 11.00,  la Iulius Mall sunt aşteptaţi părinţii care vor să-şi înscrie copilul la grădiniţă. În cadrul Bursei locurilor la grădiniţe vor fi prezentate toate locurile libere de la instituţiile preşcolare din Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite