Ce fac sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Jasmine
Cântăreaţa Jasmine

Sucevenii care vor să-şi petreacă seara de Paşte pe muzică relaxantă, alături de prieteni, sunt invitaţi la un concert live cu Jasmine.

Tânăra interpretă va concerta, începând cu ora 22.00, în Club Babylon. Jasmine a făcut parte din trupa Ooops, dar în 2007 a decis sa îşi facă o carieră solo şi a părăsit trupa. A câştigat multe premii, printre care şi Gaudeamus International Student’s Festival, Discoveryfest în Bulgaria şi a colaborat cu diverşi artişti, printre care trupa BUG Mafia.

Duminică
Concert de clopote în centrul oraşului
Duminică, toate bisericile din Suceava vor participa la un concert de muzică al clopotelor. Începând cu ora 12.00, cei aflaţi în centrul Sucevei vor putea asculta dăngănitul de sărbătoare. Cântecele clopotelor din 14 mănăstiri din judeţ şi a zeci de biserici au fost înregistrate pe un CD, iar muzica va fi difuzată din turnul Palatului Administrativ. Cei care vor dori să asculte pe îndelete clopotele o vor putea face în Parcul Central, aşezaţi pe o bancă, la umbră.

Duminică
Concurs de ciocnit ouă la Mănăstirea Humor
Sucevenii care doresc ca duminică să se plimbe, să se distreze şi să danseze o pot face în urma unei simple excursii la Mănăstirea Humor. Aici, începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs tradiţional de ciocnit ouă, urmat de un bal al gospodarilor. Organizatorii promit că distracţia va fi deplină, astfel încât participanţii să simtă că trăiesc „Paştele în Bucovina“. În plus, vizitatorii vor avea ocazia să admire şi Mănăstirea Humor, care datează din secolul XV, celebră datorită picturilor ce prezintă animale exotice, printre care elefanţi şi broaşte ţestoase.

Sâmbătă
Cei mici, invitaţi la Cărtureşti   
„Dacă eşti prichindel şi pofteşti poveşti, nu uita de Cărtureşti“, aşa îi atrag reprezentanţii librăriei pe micuţii suceveni. Cei care vor să servească o porţie de copilărie savuroasă o pot face mâine, începând cu ora 17.00.

Duminică
Distracţie în Babylon
Sucevenii care s-au plictisit de stat în casă şi vor să se distreze o pot face duminică seară în Club Babylon. Începând cu ora 22.00, cei prezenţi se vor distra în compania lui DJ Cioco şi a lui MC Dany, care au un program special. Biletul costă 10 lei.

De Paşte
Sesiune de tobe în clubul Vox   
Duminică, în prima zi de Paşte, sucevenii sunt invitaţi la Drumskill Easter Session, începând cu ora 21.30, în discoteca Vox. Vor face show  Yuffa & Hardcore, Andru,  Bobbu, Oz, Gray şi MC Nerub.Biletul de intrare costă 10 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite