Suceava: Ce fac sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Ce fac sucevenii în weekend
Suceava: Ce fac sucevenii în weekend

Păpuşile prin viaţă la mall Cei mici sunt aşteptaţi în zona Kidsland din Iulius Mall, începând cu ora 12.00, la un spectacol de basm, în care personajele copilăriei vor prinde viaţă prin

Păpuşile prin viaţă la mall

Cei mici sunt aşteptaţi în zona Kidsland din Iulius Mall, începând cu ora 12.00, la un spectacol de basm, în care personajele copilăriei vor prinde viaţă prin măiestria actorilor din trupa „Puppet“.

Răcoriţi-vă la ştrand!

Sucevenii care doresc să scape de caniculă au la dispoziţie trei bazine la ştrandul din Iţcani. Adulţii trebuie să scoată zece lei din buzunar, iar copiii îşi pot petrece o zi în apă cu cinci lei. Există şi locuri de relaxare special amenajate, cu şezlonguri şi umbreluţe.

„Bucovina“, la Disco Vox

Iubitorii muzicii metal au ocazia să asiste, începând cu ora 21.00, la un concert susţinut de formaţia Bucovina în Dischoteque Vox. Originară din Iaşi, trupa a devenit cunoscută sucevenilor în 2006, odată cu lansarea albumului „Ceasul aducerii aminte“.

Maşini noi expuse la mall

Sucevenii care doresc să-şi achiziţioneze un autoturism sunt aşteptaţi, până la sfârşitul lunii iulie, în zona Atrium din Iulius Mall, unde vor fi expuse principalele oferte ale dealerilor auto autohtoni. La eveniment sunt prezente şase mărci de prestigiu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite