Suceava: Ce fac sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Ce fac sucevenii în weekend
Suceava: Ce fac sucevenii în weekend

Sâmbătă Petrecere cu DJ în Vox  Discoteque Vox vă invită sâmbătă la petrecerea „Drum and Bass Esentials“. Atmosfera din club va fi întreţinută de DJ cunoscuţi de suceveni

Sâmbătă
Petrecere cu DJ în Vox 
Discoteque Vox vă invită sâmbătă la petrecerea „Drum and Bass Esentials“. Atmosfera din club va fi întreţinută de DJ cunoscuţi de suceveni printre care se află DJ Andru, VJ 02, VJ Gray şi DJ Bobbu. Intrarea este liberă. 

Mâine seară
Shot-uri gratis la Clubul Vinci
În fiecare sâmbătă, localul le oferă invitaţilor shot-uri din partea casei. Cei care au chef de dans sunt aşteptaţi la petrecere după ora 22.00. Nu se plăteşte bilet de intrare, dar consumaţia de la bar e obligatorie.

Duminică
Karaoke pentru suceveni
Duminică seara, după ora 20.00, sucevenii sunt invitaţi la concursul de karaoke de la clubul Changall Arena. Premiul săptămânal este un bon de consumaţie de 50 de lei, iar odată pe lună miza creşte la 100 de euro.

În weekend
Pescuit pe bălţile din afara oraşului
Sucevenii care vor să se relaxeze la sfârşitul săptămânii pe baltă, pot merge la unul dintre iazurile din judeţ. În apropierea Sucevei există câteva iazuri unde amatorii sportului cu undiţa se pot delecta şi cu un grătar. Cei care vor să prindă biban pot alege barajul de la Iţcani.

Atracţie
Expoziţii inedite la Planetariu
Sucevenii pot vizita Planetariul la sfârşitul acestei săptămâni. Cei care vin aici pot admira instrumentele astronomice din vechime, dar şi proiectorul ZKP2. Acesta proiectează Soarele, Luna, planeta Jupiter şi sateliţii săi. Intrarea costă 1 leu.

Excursie
Cetatea Şcheia, muzeu în aer liber
Ruinele cetăţii sucevene se află la 1,5 kilometri de oraş, pe dealul Zamca. Monumentul ridicat de Petru I Muşat pentru protecţia vechii capitale a Moldovei a avut o viaţă scurtă. Cetatea a fost demolată de Alexandru cel Bun deoarece nu avea un rol esenţial în apărare. Aici puteţi observa grosimea neobişnuită a zidurilor lucrate din bolovani de cariră şi cele patru turnuri.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite