Suceava: Ce fac sucevenii in weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Ce fac sucevenii in weekend
Suceava: Ce fac sucevenii in weekend

Oale şi ulcele la Târgul Colecţionarilor Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică prezintă mâine şi duminică ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor, care se

Oale şi ulcele la Târgul Colecţionarilor
Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică prezintă mâine şi duminică ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor, care se desfăşoară la Iulius Mall. Acest târg se va bucura de o participare din ce în ce mai numeroasă, devenind o tradiţie ca, o dată pe lună, cei mai împătimiţi colecţionari din ţară să se strângă şi să expună preţioasele colecţii de timbre, cărţi poştale, cutii de chibrituri, fotografii, obiecte de mobilă, tablouri şi bijuterii. Ediţia din luna septembrie a Târgului Colecţionarilor vine în paralel cu o lansare de carte: „Vremea la Suceava. Fenomenul meteorologic în perioada 1974-2008”, scrisă de jurnalistul Mircea Guraliuc.

„Dăruieşte bucuria primei zile de şcoală”
Până pe 15 septembrie se desfăşoară la Suceava o campanie umanitară pentru copiii nevoiaşi din judeţ. Sucevenii pot dona rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi cărţi. Campania „Dăruieşte bucuria primei zile de şcoală” este organizată de Shopping City Suceava în parteneriat cu Asociaţia „Sf. Ioan“, Fundaţia „Ana“, Asociaţia „Juventus“ şi Camera de Comerţ. Voluntarii adună bunurile pentru aceşti copii în cortul amenajat în parcare la Shopping City. 

Cadouri personalizate
Sucevenii pot alege cadouri personalizate haioase şi originale de la un magazin deschis la parterul complexului Iulius Mall. Cei interesaţi pot incripţiona şi decora obiectele pe care vor să le ofere cadou celor dragi cu ajutorul tehnologiei moderne: gravură laser sau mecanică, decupare computerizată şi vopsire. Aceste tehnici sunt folosite pentru a imprima fotografii pe ceramică, pe farfurii decorative, pe căni, ceasuri, brelocuri, perne şi pe mouse pad-uri. 

DJ Funk la  Summer Party
Sucevenii dornici de distracţie sunt aşteptaţi astăzi de la ora 22.00 la restaurantul Padrino, la o seară cu muzică house cu DJ Funk. Intrarea este liberă, iar petrecăreţii vor primi din partea casei shot-uri gratuite. 

Ritmuri hause în Amnesia Island
DJ Emil Lassaria mixează în această seară, de la ora 22.00, în Amnesia Island Club din Rădăuţi. Iubitorii de muzică house sunt aşteptaţi să petreacă o seară pe cinste. Intrarea la petrecere este liberă. 

Ping-pong la mall
De luni până duminică, între orele 10.00- 22.00, în cadrul Galeriei Mall, iubitorii de sporturi au la dispoziţie cinci mese de ping-pong şi trei console de joc pentru televizor. Ei le pot folosi gratis 20 de minute pe zi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite