Suceava: Cât îi costă pe suceveni relaxarea de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Cât îi costă pe suceveni  relaxarea de weekend
Suceava: Cât îi costă pe suceveni relaxarea de weekend

Sucevenii preferă să scape de căldură fie mergând împreună cu familia sau prietenii la ştrand, fie în pădurile din jurul oraşului.

Sucevenii pot alege să scape de căldură şi stres tolăniţi pe un şezlong la ştrandul din cartierul Iţcani sau la marginea pădurilor din jurul municipiului, la iarbă verde, pentru un picnic în mijlocul naturii. Unul dintre cele mai bune locuri de distracţie şi relaxare, frecventat mai ales de tineri, este ştrandul municipal. Trei bazine de înot, unul pentru adulţi şi două pentru copii, îmbie clienţii să se răcorească de la ora 8.00 şi până la ora 20.00. Intrarea costă 5 lei pentru copii şi 8 lei pentru adulţi.

Cei care doresc să închirieze un şezlong cu umbreluţă trebuie să mai scoată din buzunar alţi 7 lei. Loţiunea pentru plajă cu protecţie solară costă între 15 şi 20 lei, iar balsamul după bronzat variază între 10 şi 15 lei flaconul. Pentru ca protecţia contra razelor ultraviolete să fie completă sucevenii pot să-şi mai cumpere şi o pălărie de plajă, la preţul de 10 lei.

Picnic la marginea pădurii
Pentru posesorii de automobile o incursiune cu familia la un picnic nu costă la pompa de benzină mai mult de 10 lei. Micii gata făcuţi costă între15 şi 20 de lei caserola, pieptul de pui dezosat costă 15 lei, cârnăciori 10 lei kilogramul, pulpele de pui între 10 şi 12 lei, muşchiul de porc între 20 şi 25 de lei kilogramul.

Pentru că nu se poate picnic fără băuturi, mai mult sau mai puţin răcoritoare, iată şi mercurialul „lichidităţilor”. Berea la PET costă între 5 şi 7 lei, sucul între 2 şi 5 lei sticla, apa minerală în jur de 3 lei. Un muştar sau ketchup costă 5 lei, cărbunii pentru grătar 10 lei, lemnele 4 lei. Pepenele verde costă între 0,75 şi 1 leu kilogramul, iar roşiile şi castraveţii ajung la 2 lei kilogramul. Două suluri cu prosoape de hârtie costă 3 lei.

Picnic chiar la ştrand

Nostalgicii picnicurilor au la dispoziţie un bar şi un restaurant în interiorul ştrandului, plus două terase cu 120 de locuri pe scaune, unde pot servi băuturi răcoritoare, frigărui, mici şi bere, dar şi locuri de relaxare special amenajate, cu şezlonguri şi umbreluţe. Pentru cei activi, stau la dispoziţie în mod gratuit, terenuri de volei, tenis de câmp şi fotbal.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite