Suceava: Case mobilate din oferte promoţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Case mobilate din oferte promoţionale
Suceava: Case mobilate din oferte promoţionale

Promoţiile apar de regulă în marile magazine, iar cei care vor să schimbe faţa locuinţei trebuie să pună deoparte câteva mii de lei.

Tinerii proaspăt căsătoriţi îşi pot amenaja casa cu tot ce le trebuie, iar ceilalţi îşi pot schimba mobilierul fără să cheltuiesc sume exorbitante. Trebuie doar să vâneze promoţiile magazinelor, mai ales ale hipermarketurilor. Cu doar 5.000 de lei, sucevenii îşi pot cumpăra de la mobilă până la aparatură electrocasnică.

„Mană cerească pentru noi"

Cele mai dese oferte promoţionale sunt legate de mobilier. Un pat matrimonial, cu noptieră cu sertare şi un dulap mare în patru uşi glisante şi cu oglindă nu costă mai mult de 900 de lei. Culoarea o alege clientul, iar transportul este gratuit.

„Avem şi dormitoare pentru copii la un preţ de chilipir. Costă 490 de lei şi are pat de o singură persoană, dulap cu două corpuri şi bibliotecă la mijloc şi birou încorporat. Deocamdată avem doar pe galben şi pe roz. Se vând foarte bine, iar oferta este limitată", spune Lucreţia Zamă, asistent în vânzări. Sucevenii pot achiziţiona la preţuri mici şi mobilier de bucătărie sau baie. În toate cazurile, piesele au un design modern şi sunt practice. Corpurile pentru bucătărie costă la promoţie maximum 600 de lei.

„Eu analizez piaţa, mă uit unde produsul este mai ieftin, dar în acelaşi timp caut să fie şi calitativ. Ofertele astea sunt mană cerească pentru noi, cei care nu avem salarii mari. Dacă te uiţi în magazinele unde nu sunt reduceri, o mobilă de bucătărie trece cu mult peste 1.000 de lei", spune Ana-Maria Rotaru în timp ce-şi cumpără un colţar cu masă şi două scaune pentru bucătărie, pentru care a plătit 300 de lei. Nici pentru baie nu-ţi trebuie mulţi bani. Masca de chiuvetă, colacul de toaletă şi oglinda ajung la maxim 600 de lei, cea mai scumpă fiind masca de chiuvetă, care costă în jur de 300-400 de lei.

Cu 300 de lei îţi iei aragaz

Preţurile electrocasnicelor variază. Dacă o maşină de spălat haine costă 800-900 de lei, combinele frigorifice se ridică la 1.100 de lei. Aragazurile sunt cele mai ieftine din gama produselor electrocasnice. Doar 400 de lei unul cu patru ochiuri şi cuptor, iar uneori îl găseşti şi la 300 de lei. Alţii se mulţumesc cu un cuptor cu microunde. „Mi-am luat recent un cuptor cu microunde, la reducere. Am dat 100 de lei", spune Loredana Neagu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite