Cascadorii pe două roţi pentru suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Este prima dată când se organizează o astfel de întâlnire la Suceava. Îmi doresc să reuşesc să fac o adunare similară şi la Bucureşti“, ne-a spus Edy Guadagnini, organizatorul evenimentului, de origine italiană, stabilit în Suceava de aproape cinci ani.

Aproximativ 120 de motociclişti din Moldova s-au întâlnit weekendul trecut la Suceava. Show-ul a început încă de sâmbătă în parcarea centrului comercial de lângă bazar, unde motocicliştii din Moldova s-au întâlnit la Motor Party. Corina din Bucureşti a fost tânăra care a făcut senzaţie cu motorul său Honda.

„Îmi plac motoarele de mică, de la fratele meu, care este pasionat de echilibristică. De două luni am început şi eu şi vreau să continui. Este foarte plăcut“, ne-a spus Corina.

Veniţi din Suceava, Rădăuţi, Neamţ, Iaşi, dar şi Bucureşti, fiecare participant şi-a arătat îndemânarea stând în picioare pe motocicletă sau mergând pe o singură roată. „Sunt nişte oameni foarte curajoşi. Nu oricine poate conduce un motor şi să facă ce fac ei“, ne-a spus Adrian Sfichi, un spectator al show-ului motocicliştilor.

Următoarea întâlnire se face la Rădăuţi

Motocicliştii sunt aşteptaţi săptămâna viitoare la o nouă întâlnire la Rădăuţi. „Vom avea invitaţi şi din Italia, de la Clubul Ting’Avert, la sfârşitul săptămânii viitoare, aceasta fiind a IV-a ediţie“, ne-a spus Florin Dascălu, unul dintre  motocicliştii prezenţi ieri la Motor Party.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite