Căruţaş rănit grav după ce un autoturism l-a spulberat de pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căruţaşul a ieşit de pe un teren agricol, încercând să traverseze intersecţia. Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri seară, în jurul orei 21.00, în afara comunei Mitocu Dragomirnei, a avut loc un grav accident de circulaţie. Vlăduţ M., de 20 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2010, în timp ce conducea autoturismul, a intrat în coliziune cu o căruţă condusă de Vasile B., de 61 de ani, din localitate. Căruţaşul a ieşit de pe un teren agricol, încercând să traverseze intersecţia.

În urma impactului a fost rănit grav căruţaşul şi uşor soţia acestuia, Rodica B., de 54 de ani, care necesită pentru vindecare 12-15 zile de îngrijiri medicale“, a precizat inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu.

Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite