Carmen şi Raluca Hriţcu uitate de vecini după 40 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproximativ două luni după ce au fost ucise cu sânge rece de către Leonid Zaporojneţ (51 de ani), un ucrainean dornic de înavuţire, Raluca (de 6 ani) şi Carmen Hriţcu (de 39 ani) au fost uitate de către vecinii şi localnicii din satul în care au fost înmormântate.

Astfel se face că, deşi la înmormântare acestea au fost purtat spre mormânt de către aproximativ 1.000 de persoane, atât săteni cât şi din localităţile învecinate, la parastasul făcut sămbătă, la 40 de zile de la înmomântare, singurii care le-au deplâns pe cele două au fost membrii familiei

„Au fost aproximativ 100 de oameni. Mulţi au fost însă la câmp şi nu au putut sosi. La înmormântare au fost mai mulţi care au dorit să caşte gura”, a declarat, plin de durere, Vasile Hriţcu, tatăl, respectiv soţul celor decedate.

Referitor la noutăţile în cazul dublului asasinat, acesta deplânge lipsa informaţiilor oferite de către autorităţile sucevene.

„Nu ştiu nimic, nu mi-a spus nimeni. Pentru un accident imediat îl reţin pe infractor, pe el l-au avut în mână şi i-au dau drumul”, a oftat Hriţcu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite