Cântăreața Ellie White a fost accidentată ieri pe pârtia de la Vatra Dornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a fost acroșată de un alt schior, după care s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de un copac. Din fericire, leziunile nu sunt foarte grave, aceasta fiind internată la un spital din Brașov.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 11.00, când artista, aflată la bunicii săi la Piatra Neamț, a vrut să profite de faptul că era aproape de Vatra Dornei și a decis să vină să schieze. "Am fost în urmă cu o săptămână la Vatra Dornei când Ellie White a avut un concert și i-a plăcut, iar acum a profitat de ocazie și a vrut să mai schieze puțin deoarece în martie vom merge în Austria la schi", ne-a spus Doru Tincă, managerul artistei.

Astfel, în timp ce cobora pe pârtie, un alt schior a acroșat-o, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de un copac. "Leziunile nu sunt foarte grave, nu are fracturi de mâini sau picioare, însă vrem ca mâine (azi, n.r.) să îi facem un tomograf să vedem dacă nu a suferit vreo leziune la nivelul capului în urma loviturii", ne-a mai spus Doru Tincă. Bărbatul care a acroșat-o pe tânără a dispărut imediat.

"Mă simt puțin mai bine, însă mă doare foarte tare capul, spatele și a început să mă deranjeze genunchiul. Mâine o să aflu mai multe după ce fac analizele... Multumesc pentru mesaje și pentru că sunteți alături de mine", le-a scris Ellie White fanilor săi pe contul de facebook. Drept răspuns, peste 100 de mesaje de încurajare au venit pe adresa artistei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite