Suceava: Suspecţii în cazul lui Căjvăneanu au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Suspecţii în cazul lui Căjvăneanu au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile
Suceava: Suspecţii în cazul lui Căjvăneanu au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani se află în arestul poliţiei şi sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave.

Pentru mai multe informaţii citişi şi:

Valutiştii suceveni hăituţi de tâlhari la drumul mare
Atacul asupra valutistului i-a speriat pe vecinii acestuia
Atacul asupra valutistului a fost atent planificat
Valutistul tâlharit tot în stare critică
Atacatorii lui Cristian Căjvăneanu au fost prinşi

La data de 29 iulie a.c., ca urmare a datelor obţinute la modul de organizare a acestui grup infracţional, DIICOT Suceava a continuat cercetările aspura indivizilor  pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi tâlhărie.

Pentru a întregi probatoriul în această cauză, magistraţii au emis mandate de percheziţie şi de aducere pentru cei şase suspecţi în această cauză, fiind desfăşurate simultan nouă percheziţii domiciliare şi alte activităţi de cercetare penală.

Pe data de 31 iulie poliţiştii suceveni au reuşit să identifice suspecţii în cazul valutistului Căjvăneanu, tâlhărit în data de 20 iulie a.c. în faţa locuinţei sale de către doi indivizi, când i-a fost furată suma de 100.000 de euro.
Poliţia a arestat şase bărbaţi, cu vărste cuprinse între 20 şi 32 de ani consideraţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat.

Pentru demonstrarea activităţilor infracţionale a celor şase bărbaţi, poliţiştii suceveni au cerut sprijinul al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Conform activităţilor specifice S.S.O.I în baza autorizaţiilor magistraţilor, s-a reuşit obţinerea unor probe şi date certe care îi încriminează pe aceşti bărbaţi în cazul tâlhăriei.

Poliţişti şi procurorii au reuşit să confişte sume importante de bani de aproximativ 100.000 de lei în urma descinderilor la domiciile suspecţilor precum şi alte probe importante pentru cazul tâlhăriei cu urmări deosebit de grave.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite