Suceava: Cadavru neidentificat la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul unui bărbat zace de patru zile la Morga Spitalului Judeţean din municipiu. Pănă acum nu a venit nimeni să-l ia acasă pentru înmormântare.

Poliţiştii suceveni fac apel la cetăţeni şi îi roagă să se prezinte la poliţie în cazul în care semnalmentele persoanei neidentificate le sunt cunoscute.

Este vorba despre un bărbat cu o vârstă cuprinsă între 55 şi 60 de ani, cu o înălţime de 1,70, constituţie atletică, păr blond, uşor încărunţit şi ochi albaştri.

“Pe corp prezintă mai multe tatuaje cu numele Mihai  şi Valy, iar pe umărul stâng şi umărul drept tatuaje cu motive tribale. În ziua accidentului purta pantofi de culoare neagră, pantaloni negri de pânză, pulover albastru şi geacă neagră”, a decalrat Laurenţiu Hermeniuc, comisar şef în cadrul Poliţiei Rutiere.

În buzunarele victimei s-au găsit o legătură de chei, o husă de telefon mobil, suma de 36 de lei iar în cap purta o căciulă din blană de miel.

Acesta zace de patru zile la morga Spitalului Judeţean iar autorităţilea aştepată ca cineva să-l identifice şi să-l ia acasă.

Accidentul a avut loc pe data de 1 noiembrie pe DN 2 în afara localităţii Pătrăuţi, locul unde s-a produs un accident de circulaţie soldat cu un mort.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite