Suceava: Vacanţă în Bucovina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Vacanţă în Bucovina
Suceava: Vacanţă în Bucovina

Preţurile la pensiuni sunt mai mici cu 30% faţă de anul trecut

Pentru că numărul turiştilor care trec prin Suceava este în scădere, unităţile de cazare au redus tarifele. 

 Ieşenii care vor să scape de agitaţia oraşului la sfârşit de săptămână pot profita de reducerile făcute de administratorii pensiunilor din Bucovina, care încearcă să atragă cât mai mulţi turişti.
Pentru că gradul de ocupare a scăzut cu până la 50% faţă de anul trecut, patronii vor să-i convingă pe clienţi să înnopteze la pensiunile lor cu reduceri de până la 30% şi cu gratuităţi pentru cei mici.

Lecţii de călărie
în  Fundu Moldovei


În această vară, serviciile pentru copiii sub 12 ani sunt gratuite. Oferta este valabilă în cazul familiilor care doresc să se cazeze pentru câteva zile”, ne-a explicat Angela M., proprietarul unei pensiuni din Sadova. În zona Fundu Moldovei, turiştii pot petrece trei zile de vacanţă cu 300 de lei. În preţ sunt incluse cazarea şi trei mese pe zi.

Dacă vizitatorii doresc să-şi prepare singuri mâncarea, pot folosi bucătăria şi foişorul pentru încă 50 de lei de persoană. În plus, cei care vor să facă excursii pot merge la mănăstirile din Bucovina şi la Salina Cacica. Împătimiţii pot pescui în râul Moldova, iar cei care preferă echitaţia pot merge la Herghelia din Fundu Moldovei. O plimbare cu calul costă între 10 şi 20 de lei de persoană.

Cât costă masa şi cazarea pe zi

Cameră single:
70 de lei;
Cameră double:
100 de lei;
Cameră dublă matrimonială: 130 de lei;
Apartament cu 2 camere: 150 de lei;
Mic dejun: 10 lei;
Prânz: 20 de lei;
Cina: 15 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite