Suceava: O bătrână din Bosanci a fost strangulată și apoi aruncată în beci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: O bătrână din Bosanci a fost strangulată și apoi aruncată în beci
Suceava: O bătrână din Bosanci a fost strangulată și apoi aruncată în beci

Vecinii acesteia au descoperit vinovatul, precum și motivul crimei: banii.

Felicia Croitor, o bătrână de 70 de ani din Bosanci a fost găsită luni dimineață fără suflare în beciul casei în care locuia.

Sosiți la fața locului polițiștii au considerat moartea acesteia suspectă, motiv pentru care au transportat trupul ei neînsuflețit la morgă pentru a i se întocmi autopsia. Totodată, aceștia au descoperit că ușa casei era încuiată.

Femeia a fost ucisă pentru bani

Bătrâna era cunoscută în sat ca fiind foarte darnică, deoarece oferea bani cu împrumut oricui avea nevoie. Se pare că acesta a fost și motivul crimei.

Vecinii femeii au descoperit și vinovatul: vecina de peste drum a bătrânei. Conform acestora duminică Felicia Croitor ar fi mers la vecina respectivă să ceară înapoi niște bani pe care îi dăduse cu împrumut.

Cearta a izbucnit în momentul în care vecina a declarat că nu are bani. În urma disputei bătrâna ar fi strigat că nu îi mai dă averea sa vecinei, fapt ce a înfuriat-o și mai tare pe aceasta.

Vecina considerată vinovată nu a fost primită la înmormântare

„Criminala” în viziunea vecinilor, este cunoscută în sat ca fiind femeie aprigă și iritantă. Deoarece este considerată vinovată de moartea Feliciei Croitor, vecinii nu au dorit să o primească la îmnormântarea ce a avut loc joi.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite