Blocuri din Suceava debranşate de la sistemul centralizat de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalaţiile de la CET nu mai funcţionează
Instalaţiile de la CET nu mai funcţionează

Mai multe scări de bloc din municipiul Suceava vor fi debranşate de la sistemul centralizat de încălzire. Decizia a fost anunţată de primarul Ion Lungu.

„Această decizie va fi luată doar acolo unde apar anomalii din cauza debranşării unui număr prea mare de locatari de la sistemul centralizat, ceea ce duce la facturi foarte mari pentru celelalte familii din bloc sau nu beneficiază de servicii la standardele normale", a explicat Lungu.

Pentru a stabili în câte cazuri se impune debranşarea blocurilor de la sistemul centralizat de încălzire, conducerea Primăriei Suceava a anunţat că în perioada următoare se vor face verificări, iar o decizie finală va fi luată în câteva săptămâni.

Facturi cu 20% mai mari pentru sucevenii abonaţi la Termica. Vezi aici cât costă căldura

Ion Lungu a ţinut să-i liniştească pe sucevenii ale căror apartamente vor fi debranşate de la sistemul centralizat, mai ales acolo unde sunt probleme sociale deosebite. „Familiile cu probleme sociale vor fi ajutate financiar să îşi monteze centrale termice de apartament pentru a nu mai suporta aceste anomalii", a concluzionat edilul Sucevei.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din judeţ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite