Blocuri ANL pe post de muzee la Câmpulung Moldovenesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirile stau goale, iar cei de la Primăria nu fac nimic
Clădirile stau goale, iar cei de la Primăria nu fac nimic

Finalizate în urmă cu doi ani, blocurile ANL ridicate în municipiul Câmpulung Moldovenesc s-au transformat între timp în muzee în aer liber, iar dacă situaţia nu se va schimba este posibil să devină şi o ţintă pentru hoţi.

Totul se datorează nepăsării autorităţilor locale, în frunte cu primarul Gabriel Constantin Şerban, care în perioada scursă de la finalizarea construcţiilor şi până în prezent n-a făcut nimic pentru a asigura utilităţile.


„Stăm ca proştii şi ne uităm la apartamentul în care ar trebui să locuim. Mai mergem uneori şi ne uităm să vedem dacă n-au dat hoţii iama, dar atât. La nivelul conducerii Primăriei Câmpulung Moldovenesc n-ai cu cine vorbi, primarul este plecat mai tot timpul, iar restul oamenilor din instituţie nu ştiu nimic“, a mărturisit unul din posibilii beneficiari ai locuinţelor ANL.


În cele două blocuri nou-nouţe sunt 80 de apartamente şi garsoniere pentru tinerii din Câmpulung Moldovenesc, iar la Primărie sunt depuse 173 de cereri. Deocamdată, totul a rămas în aer, şi asta pentru că în zona Buneşti a oraşului, acolo unde se află blocurile, nu există nici reţea de apă, nici reţea de canalizare şi nici gaz metan.


Nimeni nu ştie de ce conducerea Primăriei a ales această zonă pentru a ridica blocurile ANL, iar singurul om care poate oferi răspunsuri, primarul Gabriel Constantin Şerban, nu este de găsit de aproape două săptămâni.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite