Biciclist accidentat grav într-o intersecţie din Grăniceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emanuel Ş., de 21 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, a intrat în coliziune cu un biciclist, Vasile P., de 67 de ani, localnic, într-o intersecţie cu un drum comunal. Potrivit poliţiştilor, biciclistul nu s-a asigurat înainte de a intra în intersecţie.

Ieri, în jurul orei 14.30, pe DN 2, în interiorul localităţii Grăniceşti a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat accidentarea gravă a unui biciclist.

Potrivit poliţiştilor care au cercetat cazul, Emanuel Ş., de 21 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, a intrat în coliziune cu un biciclist, Vasile P., de 67 de ani, localnic, într-o intersecţie cu un drum comunal. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care nu s-a asigurat înainte de a intra în intersecţie.

Conducătorul autoturismului purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Biciclistul nu a putut fi testat cu etilotestul şi nici nu i s-au recoltat probe biologice întrucât a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Citiţi şi: Arădean mort într-un accident rutier în timp ce era urmărit de poliţiştii suceveni

Un şofer mort şi trei victime în urma unui accident în lanţ cu patru TIR-uri, la ieşirea din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite