Bătrână cu grave probleme de vedere, jefuită de peste 12.000 de lei de vânzători ambulanţi din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia era singură în casă în momentul în care a fost abordată de doi bărbaţi care vroiau să-i vândă plapume şi pături. La întoarcerea acasă, soţul bătrânei, Ioan J., a observat că din camera de zi, dintr-un dulap, lipsesc 10.400 de lei şi 500 de euro.

Ieri, la ora 12.40, agenţii Postul de Poliție Moldovița au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința lui Ioan J., de 79 ani, din localitate, de unde au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au stabilit că ieri, în jurul orei 11.00, la locuinţa lui Ioan J. a rămas doar soția acestuia, care are probleme grave de vedere.

La un moment dat, în imobil au venit două persoane, care, sub pretextul că doresc să vândă mai multe pături și plapume, au intrat și s-au așezat în bucătărie. La un moment dat, unul dintre ei a intrat în cealaltă cameră, de unde s-a întors la scurt timp şi, imediat, ambii bărbați au ieșit din locuinţă“, precizează anchetatorii. La întoarcerea acasă, Ioan J. a observat că din camera de zi, dintr-un dulap, lipsesc 10.400 de lei şi 500 de euro.

S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite