Bătrână accidentată grav de o şoferiţă neatentă, pe un câmp din judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela C., de 32 ani, din comuna Vadu Moldovei, posesoare a permisului de conducere categoria B din 2002, nefiind atentă în timp ce se afla la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe câmpul din partea dreaptă a drumului.

Ieri, la ora 14.30, pe DJ 208 F, în afara localităţii Vadu Moldovei, o şoferiţă a accidentat o bătrână care se afla pe câmp.

Potrivit poliţiştilor care s-au ocupat de caz, Mihaela C., de 32 ani, din comuna Vadu Moldovei, posesoare a permisului de conducere categoria B din 2002, nefiind atentă în timp ce se afla la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe câmpul din partea dreaptă a drumului. „A acroşat-o pe Veronica T., de 73 ani, care se afla pe câmp, accidentând-o grav“, a specificat Cristian Papuc, reprezentantul IPJ Suceava.

Conducătoarea auto purta centura de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiţi şi: Şofer mort după ce s-a izbit cu autoutilitara într-un copac, în Milişăuţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite