Bătăuş apărat de către vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul sechestrat susţine că a fost băgat în portbagajul unui taxi
Băiatul sechestrat susţine că a fost băgat în portbagajul unui taxi

Fapta săvârşită de Daniel Gabriel Repede, suceveanul de 20 de ani care a bătut şi sechestrat un tânăr de 18 ani în data de 17 decembrie, împreună cu trei prieteni, i-a lăsat fără glas pe vecinii acestuia.

„Cine? Gabriel e băiat cuminte. Nu a făcut niciodată probleme“, ne-a spus Dorin, unul dintre vecinii acestuia.

Oamenii ştiau că tânărul este plecat din ţară. „Din câte am înţeles de la părinţii lui, era plecat de vreo trei luni din ţară. Trebuia să se întoarcă de Revelion, însă i-a sunat şi i-a anunţat că nu va mai veni“, a declarat Maria, vecină de bloc cu familia Repede.

Deşi vecinii îl consideră un băiat bun, Gabriel nu este la prima abatere. În 2008 acesta a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a săvârşit mai multe furturi. Atunci, tânărul a fost reclamat de către Florin G., de 18 ani, tânărul pe care l-a bătut în data de 17 decembrie. Acum două săptămâni l-a invitat pe Florin la un pahar de vin, sub pretextul reconcilierii, dar l-a bătut şi sechestrat în portbagajul unui taxi.

Speriat de cele întâmplate, Florin a păstrat secretul până acum două zile, când s-a dus la Poliţie şi a făcut reclamaţie. Astfel, Daniel Gabriel Repede şi unul dintre cei trei tineri care au participat la reglarea de conturi, Bogdan B., de 21 ani, au ajuns după gratii. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite