Bărbat mort sub un mal de pământ la Bosanci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul bărbatului peste care s-a surpat malul este dus la Medicină Legală
Cadavrul bărbatului peste care s-a surpat malul este dus la Medicină Legală

Bărbatul săpa în cadrul programului de alimentare cu apă şi canalizare a comunei

Un bărbat de 41 de ani, angajat al SC Con Bucovina, a murit astăzi sub un mal de pământ în localitatea Bosanci. El săpa pentru a fi montate conducte şi ţevi în cadrul progamului de alimentare cu apă şi canalizare a comunei.

La un moment dat, malul de pământ s-a surpat peste el. Colegii lui au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj SMURD şi o ambulaţă s-au deplasat la faţa locului. Intervenţia a fost dificilă deoarece trupul bărbatului se afla la o adâncime de patru metri sub pământul surpat peste el.

În momentul în care a ajuns maşina de descarcerare, trupul bărbatului era acoperit în totalitate de pământ. S-a trecut urgent la înlăturarea pământului pentru a-i verifica măcar semnele vitale din zona capului. Din nefericire, când s-a ajuns la gât, s-a constatat că muncitorul era mort. Înainte de a a fi scos cadavru,l s-a decis asigurarea malurilor“,a declarat colonelul Ion Burlui, şeful ISU Suceava.

Medicii de pe Ambulanţă au confirmat decesul bărbatului.Medicii de pe ambulanţă l-au găsit fără suflare, nu avea funcţii vitale şi nu au mai putut face altceva decît să constate decesul.   

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite