Suceava: Bărbat ucis în bătaie în urma unei altercații

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Bărbat ucis în bătaie în urma unei altercații
Suceava: Bărbat ucis în bătaie în urma unei altercații

Cuprins de aburii alcoolului acesta s-a încăierat cu un localnic însă a murit din cauza rănilor suferite.

Un bărbat din localitatea Bucșoaia, a murit ieri seară după ce a fost snopit în bătaie de un consătean. Tragicul eveniment a fost cauzat de alcool, cei doi lovindu-se repetat în urma unui conflic spontan.

Conform anchetatorilor, la ora 22.30, Poliţia Oraşului Frasin a fost sesizată prin 112 despre faptul că în cursul aceleaşi seri, Gabriel A., de 36 ani, a fost agresat fizic de către Petrea V., de 28 ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către polițiști, coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a stabilit evenimentul nedorit a avut loc că în timp ce victima se afla într-un magazin mixt din localitatea Bucşoaia, oraş Frasin

 La un moment dat s-a întâlnit cu Petrea V. și, pe fondul consumului de alcool, cei doi au început să se certe.

Cuprinși de aburii alcoolului cei doi au început să se lovească cu pumnii şi picioarele, ieşind în faţa magazinului, unde au continuat lupta.

Deși în scurt timp la fața locului au sosit medicii, din cauza rănilor suferite, bărbatul a murit în ambulanță.

Cercetările sunt continuate cu autorul în stare de reţinere, urmând ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor producerii decesului, coroborate cu datele anchetei, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite