Suceava: Autor necunoscut în cazul fetei accidentate ieri pe trecerea de pietoni (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Autor necunoscut în cazul fetei accidentate ieri pe trecerea de pietoni (UPDATE)
Suceava: Autor necunoscut în cazul fetei accidentate ieri pe trecerea de pietoni (UPDATE)

Poliţiştii nu au reuşit să-l descopere pe şoferul care ieri a accidentat o tânără pe o trecere de pietoni de pe strada Universităţii.

Citiţi date despre accident şi aici.

Deşi a trecut o zi de la producerea accidentului de pe strada Universităţii, poliţiştii încă nu au aflat cine este şoferul care a lovit-o pe fată.

Situaţia este cauzată de lipsa martorilor oculari care să descrie condiţiile producerii accidentului.

Mai mult, din cauza şocului suferit în momentul impactului, fata nu a reuşit să reţină numărul de înmatriculare al autoturismului în cauză şi nici alte semnalmente ale autoturismului sau ale conducătorului auto.

Poliţiştii anunţaţi de medici de producerea accidentului

Primii care au aflat de producerea accidentului au fost medicii deoarece, ieri la ora 12.10, la Secţia Urgenţă a Spitalului Judeţean „Sf. Ion cel Nou” s-a prezentat tânăra M.D. de 16 ani din comuna Pătrăuţi, care solicita internarea în spital în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.


Cu ocazia unei examinări s-a constatat că aceasta acuză dureri uşoare la nivelul piciorului stâng.

Din discuţia purtată cu fata, medicii au aflat că aceasta a fost victima unui accident rutier care ar fi avut loc în jurul orei 11.40 pe strada Universităţii.

Totodată, medici au aflat că şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, motiv pentru care i-au înştiinţat pe poliţişti.

Sosiţi la faţa locului aceştia au constatat că tânăra a fost lovită în timp ce încerca să traverseze legal strada pe trecerea de peitoni din faţa băncii Volksbank.

Victima a fost diagnosticată cu contuzie la nivelul piciorului stâng necesitând pentru vindecare circa patru zile de îngrijiri medicale nefiind necesară internarea.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite