Au spart un magazin din Suceava şi au furat ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor, din interiorul barului, de pe un raft, autorii au sustras 25 de pachete de țigări de diverse mărci și suma de 20 de lei, dintr-un corp de mobilier alăturat. Valoarea totală a prejudiciului este estimată la 400 de lei. Hoţii au pătruns în local prin forțarea geamului de la toaletă.

Ieri, la ora 06.30, Elena M., din municipiul Suceava, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un magazin din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că duminică noapte, în jurul orei 03.00, hoţii au pătruns în incinta localului prin forțarea geamului de la toaletă. Potrivit poliţiştilor, din interiorul barului, de pe un raft, autorii au sustras 25 de pachete de țigări de diverse mărci și suma de 20 de lei, dintr-un corp de mobilier alăturat. Valoarea totală a prejudiciului este estimată la 400 de lei.
 
Au fost descoperite în afara localului, sub fereastra toaletei, şase pachete de țigări de diferite mărci despre care reclamanta a declarat că îi aparțin și au fost sustrase de pe raftul din bar.

Cercetările sunt continuate de cadrele Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârșirii de către autori necunoscuţi a infracțiunii de „furt calificat“.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite