Au dat Bucovina pe litoralul bulgăresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism au fost luate cu asalt de către sucevenii care vor să sărbătorească 1 mai pe alte meleaguri.

Cuplurile care vor să se bronzeze de 1 mai cât mai departe de casă scot din buzunar 800 de euro pentru cinci nopţi de cazare la un hotel de cinci stele în Turcia. Grecia vine cu oferte mult mai acceptabile. De exemplu, pentru opt zile de concediu pentru două persoane, la un hotel de trei stele din Tsilivi, cei interesaţi nu vor plăti mai mult de 210 euro.

Şi Barcelona are oferte tentante. Pentru şapte nopţi petrecute în capitala Ctaloniei, sucevenii ar putea plăti 365 de euro de persoană cu pensiune completă. Preţurile sunt mai mici cu 100 de euro în Praga, în aceleaşi condiţii, şi ajung la 400 de euro în Londra.
Cereri pentru

Nisipurile de Aur

Bulgaria este însă în topul preferinţelor la începutul sezonului estival. „Sucevenii vor să se relaxeze în aceste zile şi caută oferte cât mai bune şi mai avantajoase. Până acum, nu am vândut nimic pentru litoralul românesc. Sucevenii preferă să meargă în Bulgaria, unde şi serviciile sunt superioare faţă de cele de la noi“, a explicat Roxana Pădurariu, directorul unei agenţii de turism din Suceava.

Cei care au ales să meargă pe litoralul bulgăresc au scos din buzunar 40 de lei pentru o noapte, la un hotel de 4 stele din Nisipurile de Aur. Mai puţin plătesc cei care aleg un hotel de patru stele situat în staţiunea Albena, doar 21 de euro de persoană pe zi.

Sejur de 340 de lei la Mamaia

„Am mai fost şi anul trecut în Albena cu familia, a fost minunat. Ne-au tratat impecabil, nu ca la noi... Sunt foarte primitori şi amabili. De aceea am zis că mă întorc din nou anul acesta cu mai mulţi prieteni“, ne-a spus Mihai Gonta, inginer.

Sucevenii care nu-şi permit luxul de a petrece prin locuri îndepărtate pot merge de 1 mai pe litoralul românesc. Pentru şase nopţi de cazare şi mic dejun, preţurile ajung la 340 de lei de persoană la hotel de trei stele din Mamaia şi la 180 de lei la un hotel de două stele. În Neptun, cazarea şi micul dejun la un hotel de trei stele costă 47 de lei pe zi, în timp ce la un hotel cu două  stele tariful ajunge la 35 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite