Suceava: Atacul asupra valutistului a fost atent planificat (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Atacul asupra valutistului a fost atent planificat (GALERIE FOTO)
Suceava: Atacul asupra valutistului a fost atent planificat (GALERIE FOTO)

Pentru a-l atrage în capcană, unul dintre atacatori l-a sunat şi a stabilit o întâlnire ca să fie sigur că valutistul va avea mulţi bani la el.

Cristian Căjvăneanu, valutistul care a fost bătut crunt şi tâlhărit de aproximativ 100.000 de euro, este internat în stare critică la Terapie Intensivă. Bărbatul a fost tâlhărit de două persoane necunoscute luni, la ora 19.20, în centrul municipiului.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, atacul asupra valutistului a fost unul premeditat, ordinea acţiunilor fiind bine gândită.

Mai exact, în cursul zilei de luni, Cristian Căjvăneanu a fost contactat de o persoană care i-ar fi cerut să-i schimbe o sumă mare de bani, iar întâlnirea fusese stabilită pentru ora 17.00 la casa de schimb valutar. Deşi l-a aşteptat două ore, bărbatul necunoscut nu a mai sosit la întâlnire.

 În jurul orei 19.20, la aproximativ 20 de metri de uşa apartamentului său, suceveanul a fost acostat de un bărbat. Valutistul a încercat să se apere, însă din spate a sosit un alt bărbat, care l-a lovit cu o bâtă în cap.

După ce l-au doborât la pământ, cei doi au continuat să-l lovescă cu pumnii şi picioarele pe Cristian Căjvăneanu, după care au luat geanta şi au fugit, lăsându-l într-o baltă de sânge.În urma atacului, valutistul a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean şi a fost operat de urgenţă.

Rudele sunt în stare de şoc

Rudele bărbatului nu-şi pot reveni din starea de şoc. „De ce n-au putut să-l lase în pace? Puteau să-i ia doar banii! De ce a trebuit să-l lovească?”, a răbufnit una dintre rudele acestuia, care era în compania copilului victimei. Contactaţi de reporterii ziarului „Adevărul de seară”, acestea, vizibil afectate de nenorocirea care a căzut asupra lor, au preferat să nu dea declaraţii.

Valutistul se zbate
între viaţă şi moarte

Starea bărbatului a rămas neschimbată, azi-dimineaţă  acesta se afla în continuare în stare critică. „Pacientul este menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor de ventilaţie asistată. Şansele sale de supravieţuire sunt foarte mici”, a declarat Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite