Suceava: Atacatorii lui Căjvăneanu rămân în arestul poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Atacatorii lui Căjvăneanu rămân în arestul poliţiei
Suceava: Atacatorii lui Căjvăneanu rămân în arestul poliţiei

Datorită raportului medico-legal, care nu a fost emis de către Insitutul de Medicină Legală, tâlharii, care l-au jefuit pe Constantin Căjvăneanu mai stau 30 de zile în arest.

Valutistul jefuit a murit la spital

Ultima victimă a tălharilor, care vizau valutiştii s-a stins din viaţă în cursul nopţii

Jefuitorii se acuză reciproc

Suspecţii în cazul lui Căjvăneanu au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile

Cerea de prelungire a mandatelor de arestare, emise pe numele atacatorilor valutistului sucevean Căjvăneanu, de către Serviciului Teritorial al DIICOT Suceava a fost aprobată de către Tribunalul Suceava.

În urma raportului medico-legal, autorităţile trebuie să stabilească dacă Florin Platoc – Caşuba, Constantin Lungu, Viorel Anton – Legionarul, Vasile Ioan Crasi şi Iulian Ioan Spatariu au intenţionat să-l omoare pe Căjvăneanu. Iar aceştia vor fi acuzaţi de omor deosebit de grav.

Cei cinci atacatori l-au tâlhărit pe omul de afaceri Constantin Căjvăneanu, în data de 20 iulie, în faţa locuinţei sale. Aceştia l-au lovit atât de tare în zona capului, încât acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranico-cerebral şi a intrat în comă.

Timp de două săptămâni, valutistul s-a zbătut pe patul de spital între viaţă şi moarte, ca în data de şase august, medicii să constate decesul pacientului.

În tiimpul anchetelor, unul dintre atacatori, Viorel Anton, zis Legionarul, a mărturisit poliţiştilor şirul evenimentelor.

Din cauză că acesta a colaborat cu anchetatorii, restul grupării a decis să-l excludă, dând declaraţii care să-l incrimineze ca şi capul grupului infracţional organizat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite