Aproximativ 300 de suceveni în căutarea unui loc de muncă de la prima oră (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de locuri de muncă, oferta din acest an a bursei AJOFM Suceava. Vremea ploioasă i-a cam împiedicat pe suceveni să iasă din casă şi să vină la Bursa generală de la primele ore.

În jur de 300 de sucevenii au ajuns în această dimineaţă, la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Bursa generală a locurilor de muncă. Printre aceştia am întâlnit-o şi pe Daniela Strugariu, în vârstă de 22 de ani care căuta un job de bucătar.

image

„Am terminat Liceul Sportiv şi apoi am făcut cursuri de bucătar pe care le-am absolvit cu 10. De anul trecut tot caut de muncă. Merg pe la interviuri, angajatorii îmi spun că o să mă contacteze şi nu mă mai cheamă nimeni. Sper totuşi să îmi găsesc astăzi un loc de muncă“, ne-a spus plină de speranţă Daniela Strugariu.

image

Suceava: Târg de cariere cu peste 800 de locuri de muncă

Aproximativ 30 de angajatori şi-au prezentat ofertele azi la bursă şi i-au intervievat pe sucevenii în cautarea un job. În total, aproximativ 600 de posturi vacante au printre oferte, 320 fiind numai la nivelul municipiului Suceava.

image

„Ne aşteptam la mai mulţi suceveni, dar trebuie să ţinem cont că la sfârşitul lunii martie a mai fost un târg de locuri de muncă, iar vremea de astăzi nu prea a ţinut cu noi“, a explicat Aurelia Focşa, şefa Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţelor de Muncă Suceava.

image

Cele mai multe oferte de locuri de muncă sunt în domeniul construcţiilor, fabricarea de îmbrăcăminte, prelucrarea lemnului, comerţ, dar şi asigurări sau confecţii.

image

Suceava: Peste 600 de locuri de muncă la Bursa de vineri

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite